Get Adobe Flash player

Privatrengøring

Elsker du at komme hjem til et rent hjem? Er hverdagen hektisk og tiden til familien sparsom. Silk Rengøring ApS kan hjælpe dig, vi laver altid et skriftligt tilbud, så du ved, hvad du betaler for. Vores priser er bl.a. baseret på antal m2, og husk at du kan få fradrag for rengøring. Vi er et lille team, der altid sørger for, at give dig en tryg og god behandling, så du kan bruge din tid på det du ønsker.

HUSK at du kan trække rengøring fra på dit fradrag, se mere her.

Erhvervsrengøring

Det er vigtigt at din virksomhed viser sig fra sin bedste side, når dine kunder kommer på besøg. Men det er også vigtigt at dine ansatte har et godt og rent arbejdsmiljø. Vi leverer miljøvenlig erhvervsrengøring af høj kvalitet. Vi hjælper dig med alle typer af rengøringsopgaver, og giver dig mulighed for at bruge din tid og fokus på virksomheden.

Vi holder os opdaterede på de nyeste teknikker og produkter og sørger for at dine lokaler altid er skinnende rene. Vi løser mange forskellige opgaver, det kan være et kontormiljø, hvor du ønsker, at vi kommer 1-2 gange i uge. Det kan være klinikker, hvor det er vigtigt at der er en daglig rengøring. Vi hjælper alle typer af virksomheder, fra frisørsaloner, klinikker til banker og andre kontormiljøer.

Ring endelig hvis du har spørgsmål, vi tager en uforpligtende snak og laver gerne et skriftligt tilbud, så du ved præcis, hvad du betaler for.

Trapper

Da nogle mennesker har parfumeallergi er det vigtigt at vælge den rigtige produkt til eksempelvis trappevask. Der findes sæbe til stentrapper, til linolium, til trægulve og meget mere. Noget produkter til bl.a. trappevask fedter trappen mere, end den rent faktisk gør den rent.
Vi vælg den rigtige løsning sammen med dig.
SILK Rengøring | 8600 Silkeborg - Danmark | Tlf.: 26 16 55 52